Ubistvo u kovid-bolnici: Pacijent isključio respirator

Izvor: B92, 08.Apr.2021, 18:22

Ubistvo u kovid-bolnici: Pacijent isključio respirator

Atina -- Čovek koji se lečio od kovida u atinskoj bolnici uhapšen je pod sumnjom da je ubio drugog pacijenta, nakon što ga je isključio sa respiratora.

Policija je saopštila da osumnjičeni, čije ime nije objavljeno, ostaje pod prismotrom čuvara u atinskoj bolnici dok se ne oporavi, javio je Rojters.

Pacijent (76), koji se takođe lečio od kovida, preminuo je u sredu uveče nakon što su lekari iz bolnice "Crveni krst" utvrdili da mu je respirator uklonjen bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znanja lekara.

Oba pacijenta su ležala na istom odeljenju, dodala je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lečio se u kovid bolnici i ubio cimera – isključio mu respirator

Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2021

Čovek koji se lečio od kovida u atinskoj bolnici uhapšen je pod sumnjom da je ubio drugog pacijenta, nakon što ga je isključio sa respiratora.. Policija je saopštila da osumnjičeni, čije ime nije objavljeno, ostaje pod prismotrom čuvara u atinskoj bolnici dok se ne oporavi, javio je Rojters...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.