U Beogradu vakcinisano 32,3 odsto građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2021, 10:32

U Beogradu vakcinisano 32,3 odsto građana

U Beogradu je zaključno sa jučerašnjim danom vakcinisano 454.821 odnosno 32,3 odsto punoletnih građanki i građana, objavio je na svom Fejsbuk nalogu zamenik gradonačelnika Goran Vesić, dok je za TV Pink rekao da danas neće biti sednice Kriznog štaba, već konsultacija medicinskog dela štaba sa premijerkom Anom Brnabić.

Vesić je za TV Pink najavio i da Beograd danas pokreće kampanju promocije vakcinacije putem televizijskih spotova, bilborda i društvenih mreža, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a na Fejsbuku je naveo i da je broj revakcinisanih u glavnom gradu dostigao 306.708 odnosno 21,78 odsto punoletnih građanki i građana, dok je u populaciji starosti između 65 i 74 godine vakcinisano je 61,6 odsto.

Od vakcinisanih u Beogradu 47 odsto čine muškarci, a 53 odsto žena, a prosečna starost vakcinisanih je 60.8 godina, naveo je Vesić.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.