Tinejdžer na ruci istetovirao račun iz Meka!

Izvor: BKTV News, 27.Mar.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer na ruci istetovirao račun iz Meka!

Stijan Jiterdal, tinejdžer iz Norveške, uz podsticaj ”prijatelja” istetovirao je račun iz Mekdonalds restorana preko pola ruke.

Jiterdal (18) je ponosni vlasnik “MekTetovaže” nakon što je svoj boravak tamo ovekovečio na svojoj ruci – trajnom tetovažom.
Tinejdžer je objasnio da se sve dogodilo zbog njegovih prijatelja, koji su mu ponudili dva izbora – da istetovira Barbiku na zadnjici ili račun koji su dobili zbog kupljenih jela restorana brze hrane. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
”Sabelink Tattoo” studio koji je ovu ideju sproveo u delo je na svojoj Facebook stranici izjavio da je to najčudnija tetovaža koju su ikada uradili.
”Zanimljivo je pomisliti da imam tetovažu kakvu niko nikada pre mene nije napravio. Sada sam kao živi bilbord, ali smatram da je sve ovo vrlo zabavno. Možda mi neće biti tako kad budem imao 50 ili 60 godina, ali ovo je moj izbor – izjavio je za “Romereskes Blad”, mladi avanturista.
Osoblje Mekdonalds restorana demantuje bilo kakvu vezu sa činom ovog Norvežana.
”Očigledno je reč o jako lojalnoj mušteriji”, rekla je Margaret Brusleto, direktor za komunikacije ovog restorana.
Možda Barbi tetovaža nije muževna, ali makar je ponuđeno da se istetovira na mestu gde bi je retko ko mogao videti.

Izvor: 24sata.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Norveška: Mladić na ruci istetovirao račun iz ‘Mekdonaldsa’

Izvor: Svet, 28.Mar.2014, 19:40

Mladić iz Norveške odvažio se da na svoju desnu podlakticu istetovira neobičnu tetovažu – račun koji je dobio u “Mekdonaldsu”. Stian Jterdal (18) rekao je da su ga na to naterali drugovi koji su mu dali da bira šta će da istetovira-  ili Barbiku na zadnjici  ili račun na ruci. - Sada...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.