Tigar se priključio akciji „Mi podržavamo dojenje’’

Izvor: juGmedia, 25.Jan.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tigar se priključio akciji „Mi podržavamo dojenje’’

Kompanija Tigar AD iz Pirota priključila se akciji pod nazivom „Mi podržavamo dojenje“. Cilj ove akcije je da se podigne svest u javnosti o prisutnosti majki koje doje i značaju dojenja za majke i decu, saopštila je danas ova kompanija.

U saopštenju se dodaje da su postavljeni  stikeri podrške na ulazna vrata Upravne zgrade Tigra AD, fabrike obuće i Bottege.

Akciju „Mi podržavamo dojenje“ pokrenuli su sajt Super beba i Facebook stranica Moja podrška >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dojenju – Tereza Kiš Miljković, koji godinama podržavaju dojenje, a cilj  je da se pokaže da li i koliko firme podržavaju dojenje među svojim zaposlenima.

„Posle ove akcije saradnja sa savetnicom za dojenje Terezom Miljković će se nastaviti, a zaposlene žene u Tigru biće u prilici da posete radionice o značaju dojenja za majku i dete koje će se održati u okviru ove kompanije“,navodi se u saopštenju pirotske gumarske komoanije.

Tekst Z.Panić

Slike arhiva Tigra
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.