TRAGEDIJA: Poznati političar pronađen mrtav u TOALETU KANCELARIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 21:06

TRAGEDIJA: Poznati političar pronađen mrtav u TOALETU KANCELARIJE

- Telo poslanika Valerija Davidenka nađeno je s prostrelnom ranom na glavi - napisao je Geraščenko u objavi na Fejsbuku.

Ukrajinski poslanik Valerij Davidenko pronađen je danas mrtav sa smrtonosnim povredama iz vatrenog oružja, u svojoj kancelariji, izjavio je zamenik ministra unutrašnjih poslova Anton Geraščenko.

- Telo poslanika Valerija Davidenka nađeno je s prostrelnom ranom na glavi - napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Geraščenko u objavi na Fejsbuku.

Policija i tužilaštvo istražuju sve potencijalne uzroke smrti.

Telo je pronađeno u toaletu kancelarije.

Davidenko je od maja 2013. do marta 2014. godine bio zamenik ministra poljoprivrede. Na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima učestvovao je kao nezavisni kandidat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.