Izvor: Telegraf.rs, 05.Jul.2014, 15:33 (ažurirano 02.Apr.2020.)
TEŽE JE NEGO ŠTO MISLITE: Ovako se briše nalog na Fejsbuku!
Za početak, imajte na umu da deaktivacija nije isto što i brisanje. Korisnički nalog na Facebooku možete deaktivirati bilo kad, što znači da će vaš timeline i podaci nestati s društvene mreže sve dok ponovo ne reaktivirate svoj račun. Kad to učinite, vratiće se i podaci
Pogledaj vesti o: Facebook
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.



