Šta to radi: Stanija uhvatila žapca za onu stvar! (FOTO)

Izvor: S media, 06.Dec.2012, 02:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta to radi: Stanija uhvatila žapca za onu stvar! (FOTO)

Starleti zalutala ruka. Slučajno ili namerno?

Atraktivni srpski fotomodel Stanija Dobrojević ne prestaje da nas iznenađuje. Taman se glave ohlade od njene seksi guze, a ona nas šokira sa nečim novim. Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk je osvanula fotografija na kojoj se Dobrojevićeva i njena drugarica fotkaju sa izvesnom maskotom u obliku žapca.

Nije problem što se Stanija fotkala sa žapcem, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << već što je maskiranom muškarcu opipala prepone, a izgleda i nešto više.

–Fotka je nastala pre pet godina. I ja sam se šokirala sada kada sam je videla i kada sam skontala gde je pozicionirana moja ruka, izjavila je Stanija za Smedia portal.

***Poza koja je mogla sve da otkrije: Bivša "Zvezda Granda" jedva sačuvala svoju intimu (FOTO)

***Dala bi sve da se pomiri sa Tanjom Savić: Koristi svaku priliku da je hvali, ali da li će joj pevačica oprostiti? (VIDEO)

***U "Zvezdama Granda" ne otkriva ovoliko grudi ali u provodu joj popuštaju sve kočnice (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Stanija Dobrojević, Maskota, Muškost, Starleta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta to radi: Koga to Stanija hvala za muškost? (FOTO)

Izvor: S media, 06.Dec.2012

Starleti zalutala ruka. Slučajno ili namerno? ..Atraktivni srpski fotomodel Stanija Dobrojević ne prestaje da nas iznenađuje. Taman se glave ohlade od njene seksi guze, a ona nas šokira sa nečim novim. Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk je osvanula fotografija na kojoj se Dobrojevićeva i njena...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.