Sramota - meksički političar nazvao Ronaldinja majmunom

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramota - meksički političar nazvao Ronaldinja majmunom

Ronaldinjo je pre samo nekoliko dana postao član Keretara, a već je doživeo veliku neprijatnost. Meksički političar, član konzervativne Partije nacionalne akcije Karlos Manuel Trevino je na Fejsbuk nalogu nazvao brazilskog fudbalera majmunom. Sporna poruka je brzo obrisana, ali ju pre brisanja mnogo korisnika društvene mreže pročitalo.

- Pokušavam da budem tolerantan, ali ja ipak mrzim fudbal i sve što sa sobom nosi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Mrzim i kada ljudi zakrče ulice i kada mi treba dva sata da dođem do kuće. Sve to zbog jednog majmuna i to brazilskog majmuna. Sve je postalo cirkus - napisao je Trevino, prenose inostrani mediji.

Trevina je očigledno iznervirala pažnja koju je Ronaldinjo dobio prilikom predstavljanja u novom klubu, a povodom ovog rasističkog ispada oglasio se i Keretaro.

- Posle sramnog teksta gospodina Trevina u kojem se vređa naš igrač Ronaldo de Asis Moreira Ronaldinjo pozivamo vlasti da reaguju.

(Foto: Beta/AP Photo/Marco Ugarte)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.