Sport uživo: Štimac za podršku Gotovini

Izvor: RTS, 15.Nov.2012, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Štimac za podršku Gotovini

Igor Štimac poziva ljude u Hrvatskoj na trgove, kako bi podržali Gotovinu i Markača. Inter produžava radni vek "Traktoru". Alžirci "igrali" sa Srbijom. Nejmar zasenio Serhija Ramosa. Barsa ispašta zbog "orlova". Kantona želi povratak na "teatar snova". Koga je Venger "oterao" posle jedne rečenice, i za koga svemogući Siti nije imao para. Kakve veze ima jaretina sa "bušenjem" mreža u Engleskoj.

19.08 - Papis Sise otkriva kako su on i Demba Ba postali neumoljivi golgeteri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Premijer ligi. Zahvaljujući jaretini, Senegalski dvojac postao strah i trepet za protivničke odbrane. Senegalsko tradicionalno jelo Jasa, koje se sprema od jarećeg mesa, doprinelo je da Sise na 14 mečeva u prvoj sezoni postigne 13 golova. Trenutno, u Njukaslovoj kuhinji nema Jase na meniju, pa je Alan Pardju rekao da će morati da reaguje, kako bi njegovi napadači ostali u formi.

18.59 - Vest hem istražuje sumnjive okolnosti pod kojim je obavljen transfer Savia Nsereka. Mladi Nemac stigao je u London iz Breše za 9 miliona funti pre tri godine, u poslednjim danima prethodne uprave londonskog kluba. Ogromne pare (za prilike Vest hema) stara uprava je pravdala ogromnim talentom, ali Savio to nikada nije dokazao. Posle svega nekoliko odigranih mečeva, Nemac je prodat Fiorentini za samo delić uloženog novca. Prethodnog meseca, Savio je uhapšen na Tajlandu, optužen da je lažirao svoju otmicu. Zapravo, razbacivao se na Tajlandu, a kada mu je ponestalo para, zvao je rodbinu i rekao da je otet i da mu hitno treba novac.

18.50 - Čileanac Aleksis Sančez neće igrati za Barselone najmanje mesec dana zbog povrede noge koju je zadobio u meču sa Srbijom u Sent Galenu. 

18.30 - Neuništivom Havijeru Zanetiju Inter sprema novi dvogodišnji ugovor. Argentinac ne želi u penziju, iako ima 39 godina. Doduše, kako igra i kako izgleda, nikada se ne bi reklo da će nakon te dve godine "okačiti kopačke o klin". 

17.59 - Da neko vidi samo penal koji je izveo protiv Kolumbije, rekao bi da je Nejmaru bolje bilo da se bavi nekim drugim "zanatom", i da se od fudbala neće "hleba najesti". Ipak, već u narednim danima očekujemo neku magiju od Nejmara sa "one strane bare", kojom će se "oprati" za neverovatan promašaj.

17.55 - Odbojkašice Crvene zvezde poražene su u Moskvi od Dinama sa 3:1 po set 13:25, 17:25, 25:23, 14:25, u trećem kolu CEV Lige šampiona. U narednom kolu crveno-bele će na svom terenu igrati sa Dinamom. Utakmica je na programu 20. novembra u 18.00 u beogradskoj hali Šumice.

17.40 - Fudbaleri Crvene zvezde Ognjen Mudrinski i Darko Lazović kazali su da su optimisti pred "večiti" derbi sa Partizanom, koji će se igrati u subotu od 19.00 na stadionu crveno-belih.

17.25 - Bio je na vratima Hajberija, ali je Arsen Venger odustao od kupovine posle rečenice: "Zlatan ne radi probe". Nije Arsenal jedini klub na Ostrvu koji ga je želeo u svojim redovima. Mančester siti je hteo da kupi Zlatana Ibrahimovića, ali, za njega nisu imali para! 

17.15 - Portugalski motociklista Luis Filipe de Sousa Kareira poginuo je u kvalifikacionoj trci za gran pri Makaoa u superbajku. Kareira izgubio je kontrolu nad svojim Suzukijem i izleteo sa staze, udarivši u zaštitnu ogradu i to u krivini Fišermans Bend. 

16.28 - Legendarni Erik Kantona, koji je obeležio poslednju deceniju prošlog veka na Old trafordu, želi da se jednog dana vrati na „teatar snova", naravno, u drugoj ulozi. "Naravno da bih prihvatio da vodim Junajted. To je poseban klub. Sada sam u Njujork Kosmosu (direktor fudbala), ali jednog dana, zašto ne. Ali, Ferguson je još mlad, ima toliko energije, mnogo ljubavi prema igri, mnogo toga još može da pruži Junajtedu", kaže Kantona.

16.10 - U Alžiru je gostovala Bosna i Hercegovina, ali je do spikera na stadionu očigledno stigla druga informacija. Prilikom intoniranja himni, spiker najavio himnu Srbije, što je propraćeno zvižducima navijača BiH.

15.48 - Vrlo je izvesno da će Klas Jan Huntelar već u januaru promeniti sredinu. Engleska je najverovatnije sledeća destinacija, ali Holanđanin još nije odlučio gde će se preseliti. Čini se da su najviše "zagrizli" Liverpul i Arsenal, a i cena od oko 8 miliona funti je savršena za ovakvog napadača, koji će, prema rečima njegovog agenta, doneti odluku do kraja godine. 

15.30 - Selektor Hrvatske Igor Štimac pružio je podršku generalima Gotovini i Markaču putem svog Fejsbuk profila, dan pre nego što će sud u Hagu doneti presudu. Između ostalog, Štimac poziva ljude u Hrvatskoj da izađu na trgove u znak podrške.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sport uživo: Nejmar obara satelite

Izvor: RTS, 15.Nov.2012

Igor Štimac poziva ljude u Hrvatskoj na trgove, kako bi podržali Gotovinu i Markača. Inter produžava radni vek "Traktoru". Alžirci "igrali" sa Srbijom. Nejmar zasenio Serhija Ramosa. Barsa ispašta zbog "orlova". Kantona želi povratak na "teatar snova". Koga je Venger "oterao" posle jedne rečenice,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.