Snimao brzu vožnju pa ubio trudnicu i dete

Izvor: B92, 12.Avg.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimao brzu vožnju pa ubio trudnicu i dete

Rumunija -- Tri osobe, među kojima jedna trudnica i dete, poginule su u Rumuniji, kada je muškarac koji je uživo prenosio svoju brzu vožnju, uleteo u njihovo dvorište.

Poginuli su trudnica, njeno trogodišnje dete i 79-godišnja žena, dok je još jedna osoba povređena kada je automobil sleteo sa puta u njihovu baštu u naselju Vacareni, 250 kilometara istočno od Bukurešta. Kako se navodi, muškarac je osumnjičen da je kamerom u automobilu snimao brzu vožnju i uživo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosio na Fejsbuku.

Povređeni su i vozač i još jedan putnik iz automobila, prenosi zagrebački Indeks. Vozač je pokušao da pobegne, ali je ubrzo uhapšen.

Indeks podseća da su u maju 2018. godine osmoro rumunskih radnika i njihov vozač poginuli u susednoj Mađarskoj u sudaru s kamionom dok su se snimali kamerom.

Vlada u Bukureštu najavila je hitno donošenje zakona kojim bi se drastično povećale kazne za ljude koji se, kako se navodi, igraju mobilnim telefonima u vožnji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rumunija: Snimao brzu vožnju, pa autom usmrtio trudnicu i dete

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2019

Tri osobe, među kojima jedna trudnica i dete, poginule su u Rumuniji kada je muškarac koji je uživo prenosio svoju brzu vožnju, uleteo u njihovo dvorište...Poginuli su trudnica, njeno trogodišnje dete i 79-godišnja žena, dok je još jedna osoba povređena kada je automobil sleteo sa puta u njihovu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.