Ustaša nije izdržao: Odrubljena glava na Božić

Izvor: Mondo, 07.Jan.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ustaša nije izdržao: Odrubljena glava na Božić

Sin Josipa Đakića poslanika vladajuće HDZ, Ivan (22), objavio je danas na svom Facebook profilu fotografiju ustaše sa odrubljenom glavom Srbina. Iznad napisao "Svim 'prijateljima' srbičima sretan božić".

Foto: Screenshot/Index.hr

Zagrebački sajt Index.hr navodi da prema onome što se može pronaći na internetu slika prikazuje "jednog od ustaških koljača iz Jasenovca", zloglasnog koncentracionog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << logora u Drugom svetskom ratu.

Ustaško "U" na spomeniku u srpskom selu kod Knina Foto: Screenshot/Facebook

Kako se navodi, Index je kontaktirao Ivana Đakića, koji je priznao da je objavio fotografiju i "izvinio se svima koje je uvredio".

"Podelio sam fotografiju od kolege i izbrisao je za minut. To nije moje mišljenje i ovim putem se izvinjavam svima koje sam uvredio, te im čestitam Božic", rekao je Đakić.

Kako se navodi, njegov otac Josip je, nakon što je upitan da prokomentariše sliku za koju je utvrđeno da nije "podeljena od kolege", već da ju je Ivan sam objavio i da je nije obrisao za minut, prekinuo telefonsku vezu.

Zagreb "okićen" imenima mrtve dece iz Jasenovca

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDALOZNA OBJAVA SINA HRVATSKOG POSLANIKA Podelio sliku ustaše koji drži glavu ubijenog Srbina, pa poželeo "SREĆAN BOŽIĆ"

Izvor: Blic, 07.Jan.2019

Sin poslanika vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Josipa Đakića, Ivan (22) objavio je danas na svom Fejsbuku sliku ustaše sa odrubljenom glavom Srbina iznad koje je napisao "Svim 'prijateljima' srbićima sretan božić".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.