Izvor: S media, 11.Maj.2013, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam tipova žena koje niko ne voli na Fejsbuku!

Pa koje su to neverovatno iritantne “ženske stvari”, koje delite sa svojim virtuelnim prijateljima?

1. Patetika, patetika i još malo patetike

Dubokoumni statusi, Đoletovi stihovi, stihovi pesama i indijske poslovice, propraćeni sa gomilom zvezdica i srcadi, spada na sam vrh iritantnih aktivnosti.

2. Menjanje profilnih slika

Ok, zgodna si i fotogenična, ali 250 profilnih slika u tri iste poze ili sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << “momkom” su jednostavno previše. Ostavi nešto i za privatnu kolekciju.

3. Ljubavni status

Nakon tri sastanka – u vezi, nakon prve svađe – komplikovano je, nakon desete – slobodna, a nakon prekida – u vezi s najboljom prijateljicom. Izvinio se – ponovo u vezi… Uf!

4. Veličanje same sebe

Nažalost, postoje i devojke koje svaku prijavu na ovu društvenu mrežu koriste za veličanje samih sebe. Ja lepa, ja pametna, ja uspešna. I to ne u šiframa, već stvarno to napišu. Naravno da ćeš se pohvaliti nekim svojim uspehom, nego nekako se uvek više hvale one koje su postigle najmanje, ali iz nekoga stranog razloga umišljaju da su zvezde.

5. Modeli

Imaš li na svom profilu devojke koje objave svaku svoju odevnu kombinaciju? Može li im neko objasniti da za takve stvari postoji opcija “modni blog”?

6. Novopečene majke

Verujemo da nema lepšeg osjećaja, ali ostali ne trebaju da gledaju baš svaki korak odrastanja tvog klinca.

7. Devojke iz teretane

To je pametna odluka, ali režim tvojih vežbi za telo i ishrana je samo tvoja i trenerova stvar. Nikoga ne zanima tvoj “zdravi” doručak. Eventualo će muški deo zanimati koja slika iz teretane. Eto.

(Tehnologija.me, Foto: Guliver/Thinkstock)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedam tipova žena koje niko ne želi među prijateljima na Fejsbuku

Izvor: SandzakInfo.net, 11.Maj.2013

Neke žene, počele su da shvataju Fejsbuk ozbiljnije od Zakerberga. Pogledajte koje su to neverovatno iritantne "ženske stvari", koje delite sa svojim virtualnim prijateljima?

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.