Protest ispred pekare u Borči zbog dvoglavog orla, oglasio se vlasnik

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest ispred pekare u Borči zbog dvoglavog orla, oglasio se vlasnik

Vlasnik pekare "Roma" Mon Gjuraj reogovao povodom protesta grupe meštana Borče zbog slike zaposlenog u pekari koji je na Fejsbuku pokazao simbol Velike Albanije

Gjuraj je izjavio da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

"Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog, ni na koji način nisam dao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija , ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem", rekao je on u izjavi za Tanjug.

On je dodao da ličnim postupcima nikada nije podstrekavao zaposlenog na ovakvo ponašanje.

"Ne učestvujem u političkim, društvenim i nacionalnim aktivnostima, već samo obavljam svoju privrednu delatnost", dodao je vlasnik pekare.

Grupa meštana Borče protestovala je ranije ispred pekare "Roma", jer je zaposleni u tom objektu na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.