Proganjao žene na Fejsbuku i tražio im isečenu kosu

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proganjao žene na Fejsbuku i tražio im isečenu kosu

Policajci iz Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala uhapsili su N.J. (45) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje.

On se tereti da je sa svog profila na Fejsbuku, a preko aplikacije Mesindžer, u dužem vremenskom periodu slao poruke većem broju ženskih osoba, u kojima ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za novčanu nadoknadu.

N.J. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradum, saopštio je MUP. tražio im

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Proganjao žene na Fejsbuku da mu šalju isečenu kosu

Izvor: Danas, 13.Okt.2018

Policija je uhapsila N.J. (45) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje, saopštio je MUP Srbije. Članak Proganjao žene na Fejsbuku da mu šalju isečenu kosu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.