Prodala kauč za 500 dolara - vredeo je mnogo, mnogo više

Izvor: B92, 22.Maj.2021, 09:04

Prodala kauč za 500 dolara - vredeo je mnogo, mnogo više

Džuls Šrajner je na Fejsbuk Marketplejsu (Facebook Marketplace) prodala svoj kauč za 500 dolara.

Kasnije je saznala da je to dizajnerski kauč i da ga je prodala za dosta manje nego što vredi

Veliki, beli kauč Šrajner je dobila od svoje prijateljice, ali odlučila je da ga proda. Za početnu cenu je stavila 500 dolara. Kada ga je prodala, shvatila da je to bio dizajnerski kauč koji vredi više od 20.000 dolara.

Kauč se brzo prodao, a Džuls je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kasnije na Instagramu videla objavu korisnika koji ga je kupio i brzo zažalila, prenosi hrvatski portal 24 sata. Saznala je da je taj kauč dizajnirao Vladimir Kagan, ikona modernog američkog dizajna nameštaja iz sredine prošlog veka, a njegova početna cena bila je 20.000 funti (više od 28.000 dolara).

Celu stvar podelila je na TikToku, piše Miror.

"Znači, od sada gledamo sve marke i posle istražujemo o njima", bio je jedan komentar.

"Dobro je prošlo. Tvoja prijateljica se besplatno rešila kauča, ti si zaradila, a kupac je dobio neverojatnu ponudu", našalila se druga korisnica mreže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.