Prkosi zlim jezicima: Slikala se iz iznata!

Izvor: Poznati.info, 29.Maj.2012, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prkosi zlim jezicima: Slikala se iz iznata!

Folk pevačica se slikala kako bi pokazala da nije debela.

Nakon što se zahvalila novinarima na tekstovima vezanim za njenu kilažu, Anica Milenković je juče postavila na fejsbuk fotografije sveže slikane, a ispod njih je napisala

- Upravo krenuh u Bowling Green da radim, i moj dragi suprug me je uslikao nošen svim onim izdanjima u novinama o mojoj težini. Rekao mi je da ih objavim iako zna da ja za to nisam raspoložena. Ne krijem se iza starih slika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pa eto da vas počastim novim koje su tek uslikane, pa vi dragi moji procenite sami da li je 30 kilograma u pitanju. P.S: ”Volim te dragi moj baš zato što me voliš ovakvu kakva jesam i što sam tebi i ovakva privlačna – rekla je Anica.

J. M

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.