Privedeni Počuča i Ivan Ivanović zbog pretnji Ženama u crnom

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni Počuča i Ivan Ivanović zbog pretnji Ženama u crnom

Vođa organizacije Srpski narodni pokret “Naši” Ivan Ivanović i bivši portparol protivterorističke jedinice MUP-a Radomir Počuča privedeni su u Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, saznaje portal telegraf.rs.

Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, oni su privedeni zbog pravljenja “spiska najvećih srbomrzaca”, kao i zbog Počučine izjave na društvenoj mreži Fejsbuk, koja se odnosila na Žene u crnom.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Posle saslušanja u Palati pravde znaće se da li će im biti određen pritvor.

Počuča je nedavno dobio raskid ugovora u MUP-u, nakon što je na svom Fejsbuk nalogu pozvao na linč Žena u crnom zbog obeležavanja albanskih žrtvi.

 

Naime, Žene u crnom su 26. marta obeležile 15 godina od “zločina nad albanskim civilima na Kosovu”, na šta je kasnije burno reagovao ovaj novinar.

 

Pročitajte još:

* Policija čuvala "Žene u crnom" od "Zavetnika"

* "Naši" spisak srbomrzaca prosledili Rusima
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeni Počuča i Ivanović

Izvor: Beta, 07.Apr.2014

BEOGRAD, 7. aprila 2014. (Beta) - Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal privelo je u ponedeljak portparola Protivterorističke jedinice Radomira Počuču zbog ugrožavanja sigurnosti članica nevladine organizacije "Žene u crnom" i pripadnika pokreta "Naši" Ivana Ivanovića zbog rasne diskriminacije...Kako...

Nastavak na Beta...

Počuča na saslušanju, tužilaštvo traži pritvor

Izvor: Večernje novosti, 07.Apr.2014

POLICIJA je u ponedeljak uhapsila vođu organizacije Srpski narodni pokret „Naši“ Ivana Ivanovića i bivšeg portparola protivterorističke jedinice MUP Srbije Radomira Počuču. Oni su privedeni u Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, gde će biti saslušani. Prema nezvaničnim informacijama,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.