Predsjednica Federacije BiH donijela odluku o formiranju Vlade

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Mar.2023, 18:24

Predsjednica Federacije BiH donijela odluku o formiranju Vlade

Lidija Bradara, predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine, donijela je odluku o imenovanju vlade ovog entiteta. Odluka će u petak, 31. marta, biti dostavljena potpredsjednicima na potvrđivanje. "Prvi dio posla je završen, Odluka o imenovanju Vlade FBiH je donesena i ide na suglasnost potpredsjednicima... Zasad čekamo i očekujemo suglasnosti!", napisala je Bradara na Facebooku. Nakon što je predsjednica Federacije BiH, kao kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice BiH,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednica FBiH donela odluku o formiranju vlade; Šta sledi?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2023, 09:58

Predsednica Federacije Bosne i Hercegovine Lidija Bradara donela je odluku o imenovanju Vlade Federacije BiH, koja će danas biti dostavljena njenim potpredsednicima na potvrđivanje, rečeno je Feni u Kabinetu predsednice FBiH.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.