Poznata kazna za Dža Morenta, ali ovaj put sa posebnim uslovom

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 16:57

Poznata kazna za Dža Morenta, ali ovaj put sa posebnim uslovom

Košarkaš Memfisa Dža Morent suspendovan je sa 25 utakmica neigranja, potvrdio je Adrijan Vojnarovski.

Kako je mogao, dobro je i prošao s obzirom na to da je reč o ponovljenom incidentu zbog kog je već bio kažnjen.

Morent je sredinom maja viđen kako u autu maše pištoljem, nakon što je suspendovan sa osam utakmica neigranja zbog kršenja propisa NBA lige i korišćenja vatrenog oružja.

Grizlisi su ga odmah suspendovali, a ovaj put je reč bilo o plastičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pištolju što nije menjalo stvar kada je komesar lige Adam Silver u pitanju.

"Ne želim da ulazim u priču o posedovanju oružja, korišćenja oružja jer je svima jasno da je oružje kritična tema i da oružje nije igračka. Dosta razmišljam o tome, ali opet, neću ulaziti u detalje istrage pa čak i da nije pravi pištolj on izgleda kao pištolj na tom snimku što je ponovo neodgovoran potez i zar je zaista bitno da li je pištolj pravi?", rekao je Silver povodom ovog slučaja.

Morent, koji je u potpunosti prihvatio krivicu, je tako kažnjen tri puta strože za ponovljen incident, ali se stiče utisak da je to moglo da bude i mnogo rigoroznije.

Ovoga puta postoji i posebna klauzula, prema kojoj moraju da se ispune određeni uslovi kako bi se Morent vratio košarci. Za sada nije poznato šta ona podrazumeva.

Do tada, Morentu je zabranjeno da učestvuje u bilo kakvim timskim obavezama, što uključuje i utakmice u predsezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova kazna za Morenta zbog mahanja pištoljem

Izvor: Danas, 16.Jun.2023

Košarkaš Memfisa Dža Morent suspendovan je sa 25 utakmica neigranja, preneo je vest novinar Adrijan Vojnarovski.

Nastavak na Danas...

Cedevita Olimpija dovela bivšeg košarkaša CSKA

Izvor: B92, 16.Jun.2023

Cedevita Olimpija je potpisala novo pojačanje, za klub iz Ljubljane će u sledećoj sezoni igrati Aleksandar Šaškov...Šaškov je visok 210 centimetara, a prošle sezone nastupao je za slovenačkog prvoligaša Iliriju i igra na poziciji centra...U prošloj sezoni je odigrao svega 11 utakmica za Iliriju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.