Povratak benda Thundersteel na scenu

Izvor: BalkanRock.com, 17.Feb.2018, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak benda Thundersteel na scenu

Novosadski heavy metal sastav Thundersteel je na svojoj oficijalnoj Fejsbuk stranici prošlog meseca objavio prvu promenu postave u šest godina postojanja. Naime, pevač Miloš Krsmanović, poznat po radu u bendovima Armageddon, Midgard, Aheront, izašao je iz benda, a na mesto vokala, nakon pauze od nekoliko meseci u radu benda, stupa Miodrag Fodora (ex-SinophiA, ex-Claymorean, ex-Elsewhere Shine, ex-Prototype >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Unleashed).

Bend je završio snimanje novog singla „Armageddon Age“, koji je snimljen u studiju Alpha u Novom Sadu, što je takođe i prvo izdanje nakon albuma The Exorcism, koji je izdat 2015. godine za izdavačku kuću Grom Tmina Records.

Armageddon Age najavljuje novo, još uvek neimenovano diskografsko izdanje o kome će, kako kažu članovi benda, biti više informacija uskoro.

„ Aktivno radimo na tome da konačno definišemo i uobličimo nove pesme, i ono što mogu da kažem jeste da će taj materijal biti malo drugačiji od onoga sa prethodnog albuma, žešći, napetiji i progresivniji! Takođe, za to vreme radimo na ugovaranju još nekoliko live nastupa povodom promocije novog singla.“ –  za Balkanrock navodi novi vokal benda Thundersteel, Miodrag.

Bend je za sada potvrdio svoj prvi nastup sa novom postavom – 24. februar, klub Underground Disco u Beočinu sa još 2 benda: Cast Iron (NS) i Forgotten Scream (ZR), koji takođe rade promociju novog autorskog materijala. Detalje možete videti na fejsbuku, na ovom linku.

Dok čekamo da se sređivanje spota za novi singl privede kraju, slušamo stari album.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.