Potresna poruka Aleksine majke rasplakala Srbiju (FOTO)

Izvor: BKTV News, 10.Maj.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna poruka Aleksine majke rasplakala Srbiju (FOTO)

Dragana Janković, majka Alekse Jankovića koji se pre šest godina ubio skočivši sa trećeg sprata, objavila je na Fejsbuku status u znak sećanja na tragično preminulog sina.

U samo tri rečenice Dragana je izrazila tugu koju oseća svih ovih godina.

"Nemojte me tražiti neću biti tu. Sanjam raj i susret gde će mi dodirnuti ruku i obrisati suze. Nikad “maj” neće donositi radost", napisala je Dragana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Četrnaestogodišnji Aleksa Janković iz Niša izvršio je samoubistvo 10. maja 2011. godine, posle višemesečnog vršnjačkog nasilja. Bio je odličan đak sedmog razreda Osnovne škole “Sreten Mladenović Mika” u Nišu.

Aleksa je za nepunu godinu čak osam puta bio prebijen. Dan pred smrt majci Dragani je pričao šta su mu sve rekli i šta su mu uradili tog dana u školi. Dragana ga je molila da izdrži još mesec dana, do kraja školske godine i obećala da će posle ispisati i njega i sestru iz te škole. Sutradan se bacio sa trećeg sprata.

Osnovni sud u Nišu presudio je da Osnovna škola "Sreten Mladenović Mika" mora da isplati gotovo dva miliona dinara odštete roditeljima Alekse Jankovića. Škola je na tu presudu škola uložila žalbu, rečeno je Tanjugu u sudu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO ĆE VAS ZGROZITI: Devojčica u školi u Smederevu DIVLJAČKI PREBIJA vršnjakinju

Izvor: Kurir, 10.Maj.2017

...U Srbiji je sve prisutniji problem maloletničkog nasilja, a na društvenim mrežama se često objave snimci brutalnih tuča, u kojima učestvuju ne samo dečaci nego i devojčice Ovako surovo prebijanje devojčice, i to u prostorijama škole koja nosi ime prvog srpskog prosvetitelja Rastka Nemanjića,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.