Popularna aplikacija od sada dostupna i na računaru

Izvor: 011vodič.com, 03.Apr.2020, 12:26

Popularna aplikacija od sada dostupna i na računaru

Od danas Fejsbuk aplikaciju Messenger možete koristiti i na svom računaru uključujući i neograničene i besplatne grupne videopozive.
Foto: Shutterstock
Aplikacije su dostupne na operativnim sistemima MAC i Windows i možete ih preuzeti preko Microsoft ili Mac prodavnice.
Ova verzija Mesendžera takođe pruža mogućnost “dark mode-a”, a sinhronizovaće se sa vašim mobilnim uređajima i nuditi vam obaveštenja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na telefonu.
Fejsbuk navodi da je u poslednjih mesec dana broj ljudi koji koriste audio i video pozive na svojim kompjuterima porastao je za više od 100 posto. Nova aplikacija mogla bi im olakšati takav vid komunikacije jer više nema potrebe za žongliranjem sa prozorima pregledača.
Foto: Shutterstock
Kompanije poput Zoom-a i Slack-a rade na tome da njihove video usluge postanu privlačnije. Zoom je obećao da će završiti detaljan sigurnosni pregled, a Slack je dodao opcije video poziva za Microsoft Teams.
U međuvremenu programeri Fejsbukovog Mesendžera sarađuju i sa vladama kako bi pomogli u širenju pouzdanih informacija o koronavirusu.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Facebook Messenger od sada i na vašem računaru

Izvor: VOM.rs, 03.Apr.2020

Facebook Messenger od sada i na vašem računaru. . Facebook je danas objavio da je za sve vlasnike PC računara (Windows 10 i Mac OS) dostupna Messenger aplikacija. Messenger za računare ima opcije kao i na mobilnim platformama – GIF sličice, tamni mod, stikeri kao i video pozivi. Fokus na računarima...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.