Pogledajte-kako-mala-foka-uziva-sa-surferima

Izvor: medio.rs, 05.Avg.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte-kako-mala-foka-uziva-sa-surferima

Kada osetimo da nam nešto dodirne nogu dok se kupamo u okeanu obično najgori mogući scenario nam prođe kroz glavu. Ali, ukoliko surfujete kod Northumberlanda u Velikoj Britaniji i osetite da vas nešto nežno gurka pod vodom, ne bojte se, to je samo neka fokica hoće da se igra sa vama.

Ovoj fokici se posle skoro sat vremena druženja sa surferima i dalje nije išlo kući, pa ih je ispratila do obale kako bi provela koji minut duže sa njima.

Pratite najnovije vesti >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rus-dresira-patke

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014, 14:10

Jedan Rus ima poseban talenat da natera patke da ga slušaju...Na snimku postavljenom na Jutjubu vidi se čovek koji izlazi iz ambara i zatiče gomilu ptica raštrkanih po dvorištu...Kako bi ih sve skupio i uveo u ambar, čovek je jednostavno viknuo na njih...Patke su ga poslušale i za nekoliko trenutaka...

Nastavak na medio.rs...

NEPROCENJIVA-REAKCIJA-Ono-kad-cujes-omiljenu-pesmu

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014

Preslatka reakcija bebe na omiljenu pesmu..Pogledajte reakciju beba koja je čula svoju, očigledno, omiljenu pesmu...Naime, reč je o devojčici koja je na početku ovog videa plakala, a onda su joj roditelji pustili njenu omiljenu pesmu "Dark Horse" Keti Peri i tu kreće oduševljenje i smeh....Pogledajte,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.