Pet tona kokošjih nogica pronađeno na obali Morače 

Izvor: RTS, 12.Avg.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet tona kokošjih nogica pronađeno na obali Morače 

Nepoznata osoba bacila je na obalu Morače, u Grbavcima, kokošje nogice, objavio je građanin na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" uz fotografiju. Kako je naveo, radi se o oko pet tona nogica, prenosi CdM.
Jedan građanin napisao je ispod fotografije da je zvao nadležne službe, kao i da se na tom mestu oseća veoma neprijatan miris. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Katastrofa...Sa ovom zarazom može da se s**da samo neko ko ništa ne zna...Dao nam je Bog lijepu zemlju i trolove da žive u njoj... Ne znam, ali ovo je u Kini specijalitet...Eko država...", komentarisao je jedan građanin.
"E ja sam zvao sve nadležne zbog ovog. Pa niko neće da reaguje. Pomrijesmo od smrada", napisao je drugi građanin.
Portal CdM je pitao Glavni grad i Upravu za inspekcijske poslove da li su upoznati sa slučajem i šta su preduzeli, ali odgovor još nisu dobili.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.