Padaju akcije tehnoloških kompanija na Volstritu

Izvor: Blic, 26.Sep.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padaju akcije tehnoloških kompanija na Volstritu

Akcije na Volstritu su danas u povlačenju, naročito deonice tehnoloških kompanija, jer tržišta procenjuju rezultate parlamentarnih izbora u Nemačkoj i iščekuju objavljivanje ključnih ekonomskih podataka u SAD.

Oko 20 minuta od početka trgovanja, industrijski indeks Dau Džons je pao za 0,1 odsto na 22.325,70 poena, širi S&P 500 za 0,1 odsto na 2.498,82 poena, a tehnološki Nasdak za 0,6 odsto na 6.386,64 poena, prenosi agencija Frans pres.

Akcije tehnoloških >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << giganata - Epla, Amazona, Fejsbuka i Alfabeta (matične kompanije Gugla) - pale su za jedan procenat ili više.

Nemačka kancelarka Angela Merkel je, kao što je očekivano, pobedila na jučerašnjim izborima, ali je njena pobeda "pala u senku" zbog ulaska krajnjih desničara u parlament.

Američka istraživačka kompanija Konferens bord bi ove nedelje trebalo da objavi podatke o poverenju potrošača, a takođe se očekuju konačni podaci o privrednom rastu SAD za drugi kvartal.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Japan očekuje 11,6 milijardi dolara od prodaje akcija Pošte

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2017

Japanske vlasti su saopštile danas da očekuju više od 11,6 milijardi dolara od prodaje nove runde akcija Pošte Japana (Japan Post) Japanske vlasti su saopštile danas da očekuju više od 11,6 milijardi dolara od prodaje nove runde akcija Pošte Japana (Japan Post).Vlada u Tokiju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.