PIROT: Obustava saobraćaja kod Čiflika zbog miniranja

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIROT: Obustava saobraćaja kod Čiflika zbog miniranja

U nedelju neće biti miniranja pa će se saobraćaj odvijati uobičajeno, naizmeničnim propuštanjem vozila iz jedne i druge kolovozne trake

PIROT - Zbog izvođenja radova na miniranju terena u sklopu izgradnje Koridora 10 danas i u ponedeljak, 10. februara, kod pirotskog sela Čiflik, na međunarodnoj magistrali Niš-Pirot-Sofija saobraćaj će biti u režimu potpune obustave u vremenskim intervalima od 9 do 11 i 14 do 16 sati.

Kako je rečeno u španskoj kompaniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Rubau", koja izvodi radove na izgradnji ove deonice, u nedelju neće biti miniranja pa samim tim ni potpunih obustava, već će se saobraćaj odvijati uobičajeno, naizmeničnim propuštanjem vozila iz jedne i druge kolovozne trake.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.