PEVAČ UHVAĆEN U LAŽI: Sloba pokazao isečenu ruku

Izvor: Kurir, 10.Avg.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČ UHVAĆEN U LAŽI: Sloba pokazao isečenu ruku

Vasićev saradnik na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj se vidi da je zvezdi „Granda“ zamotan prst na levoj ruci

Slobodan Vasić, koji je za Kurir negirao da se u svom klubu na Ledinama tukao sa gostom S. E., kome je nakon toga polupao kola, posle čega su obojica završila u Urgentnom centru, uhvaćen je u laži!

Naime, njegov saradnik objavio je fotografiju na kojoj se vidi da mu je prst zavijen, uprkos tome što zvezda „Granda“ nije hteo da prizna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je u vreme incidenta uopšte i bio u svom lokalu.

- U Urgentnom centru sam bio s drugom koji je rasekao ruku na čašu i zato sam povezan s tim. Meni nije ništa - rekao je Sloba za Kurir nakon tuče.

Očigledno da je Vasić samo pokušao da zataška celu priču, a onda se sam odao kada se slikao sa drugarima. Njegov prijatelj je želeo da pokaže svetu da je Sloba dobro i da je normalno nastavio da radi, ne razmišljajući da je pevač već plasirao priču da uopšte nema povreda.

- Upravo sada radimo. Kao što vidite, Sloba je živ i zdrav - napisao pevačev kolega ispod fotografije.

Niko nije ni rekao da nije živ i zdrav, ali zavoj na ruci ukazuje na to da je Vasić, kako je Kurir pisao, bio učesnik incidenta koji se u subotu dogodio ispred njegovog lokala na Ledinama.

(M. D.)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.