Ovo su znakovi koji govore da vam je veza u krizi

Izvor: S media, 21.Sep.2010, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su znakovi koji govore da vam je veza u krizi

Čini vam se da u vašoj vezi više ništa nije onako kako je bilo u početku i nailazite na znakove koji upućuju na to da nešto ne štima: ne odgovara na poruke, ima neobična opravdanja za odložen susret, sitnice su postale vrlo važne stvari..

Nije neobično da se nakon nekog vremena u vezi strast razvodni. Nezgodno je ako niko ne želi da izgovori neugodnu istinu, a znakovi jasno upućuju na krizu u vezi, piše.

Često slušate 'korisnik je isključio mobilni telefon', >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sve je manje nežnosti, više pažnje posvećuje Fejsbuku nego vama... Sve su ovo razlozi za sumnju da u vezi nešto ne štima. Otvorenim razgovorom i iskrenošću u vezi se može puno toga postići, ali ponekad razgovor izostane, ali znakovi upućuju na to da je veza u krizi. Prepoznajte ih i preduzmite nešto:

Sukobi zbog sitnica

Nešto što pre nije bilo važno odjednom je postao problem zbog kojeg se ne možete dogovoriti, rasprava se u trenu pretvori u svađu i pravi sukob.

Odjednom ništa ne valja

Šta god uradili i preduzeli - odjednom ne valja. Dolazi do prigovaranja zbog načina odevanja, sve učestalijeg neargumentovanog kritiziranja...

Promene navika

Potreba za promenom očit je znak nezadovoljstva. A ako partner odjednom sve više pažnje posvećuje svom izgledu to može upućivati i na potrebu da zadivi nekog drugog.

Partnerovi prijatelji vas izbegavaju

Njeni prijatelji, odnosno njene prijateljice počeli su da vas izbegavaju verovatno zato jer izbegavaju da se izjasne o novonastaloj situaciji.

Zajednička budućnost više se ne spominje

Partnerka je počela da spominje planove u koje se vi više ne uklapate. A ako slučajno spomenete venčanje makar i ono od prijatelja nailazite na izbegavanje teme i čudne reakcije.

Ako se u vezi javljaju nezadovoljstva, pre ili kasnije će doći do razlaza, zato je potrebno što pre iskreno porazgovarati jer tako još postoji šansa da izgladite eventualne probleme i možda sačuvate vezu.

Izvor: net.hr

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Ovo su znakovi koji govore da vam je veza u krizi

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2010, 13:27

Čini vam se da u vašoj vezi viče ništa nije onako kako je bilo u početku i nailazite na znakove koji upućuju na to da nešto nije uredu: ne odgovara na poruke, ima neobična opravdanja za odgođen susret, sitnice su postale vrlo važne stvari.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.