Osumnjičeni za pretnje Đilasu imao replike oružja

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za pretnje Đilasu imao replike oružja

Uhapšen N.P. (1975) iz Velikog Gradišta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

On se sumnjiči da je putem društvene mreže "Facebook" uputio poruke preteće sadržine predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, saopštio je MUP.

Dodaje se da je po okončanom pretresu prostorija koje koristi osumnjičeni, po nalogu nadležnog tužilaštva, policija oduzela elektronske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uređaje, sa kojih su kako se sumnja poslate preteće poruke, "airsoft" pištolj (replika pištolja koji izbacuje kuglice) i plastičnu pušku.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Krivična prijava zbog pretnji smrću Đilasu
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen muškarac zbog pretnji smrću Draganu Đilasu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2019

Policija je uhapsila N.P. (44) iz Velikog Gradišta koji se sumnjiči da je putem društvene mreže "Fejsbuk" uputio pretnje predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, čime je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.