Ostavio majci poruku na Fejsbuku pred smrt

Izvor: S media, 08.Mar.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavio majci poruku na Fejsbuku pred smrt

Uprkos tome što je odlazeći u misiju uveravao majku da će se vratiti bezbedno, živ i zdrav to se nažalost nije dogodilo. Britanski vojnik javljao se majci putem Fejsbuk društvene mreže. Poruke poput "Biću dobro, veruj mi", "Zdravo mama, nadam se da si dobro, jedva čekam da se vratim kući za sedam dana" bile su način na koji je dvadesetogodišnji Entoni koristio da uteši zabrinutu majku dok je na misiji u Avganistanu.

Veliki nemiri u Avganistanu, dva američka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << državljana ubijena (VIDEO)

Talibani poručili SAD da ih čeka ista sudbina kao Sovjete

Talibani pozvali da se ubiju strani vojnici u Avganistanu

Nažalost, zabrinutost majke nije bila bezrazložna. Tokom noćne patrole šestorica momaka poginula su usled erupcije bombe koju su postavili Talibani. Rutinska patrola na granici provincija Helmand i Kandahar bila je kobna. Šestorica vojnika su poginula i za sobom ostavile unesrećene porodice. Devojka jednog od njih je u drugom stanju.

Talibani koji su preuzeli odgovornost za ovu eksploziju, navode da su veoma ponosmi zbog učinjenog.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostavio majci poruku na Fejsbuku pred smrt

Izvor: medio.rs, 08.Mar.2012

Biću dobro, majko...ne brini, volim te mnogo , poslednja je poruka dvadesetogodišnjeg britanskog vojnika koji je ubijen u Avganistanu. Rutinska noćna patrola bila je kobna za njega i njegovih pet prijatelja.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.