Ostavila deo imovine Šapićevoj fondaciji

Izvor: Mondo, 24.Jan.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavila deo imovine Šapićevoj fondaciji

Jedna gospođa ostavila je testamentom deo imovine Humanitarnoj fondaciji Budi human, koju je osnovao predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock, ilustracija

"Danas smo dobili poziv na ročište za raspravu o zaostavštini jedne gospođe, koja je testamentom ostavila deo svoje imovine našoj Humanitarnoj fondaciji BUDI HUMAN Budi human", objavio je Šapić na Facebooku.

On se zahvalio u ime sve naše dece >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za koju se bori www.budihuman.rs

"I dalje ima puno dobrih ljudi, velikog srca, a gospođa koja je svoju imovinu, testamentom namenila lečenju bolesne dece, kroz Humanitarnu fondaciju BUDI HUMAN, očigledno je imala srce veliko kao Rusija! Neka joj je večna slava", naveo je Šapić.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena testamentom ostavila deo imovine Šapićevoj fondaciji: “Gospođa je imala srce kao Rusija!”

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017

Jedna žena testamentom je ostavila deo svoje imovine humanitarnoj fondaciji “Budi human“, čiji je osnivač predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić...To je Šapić podelio na svojoj Fejsbuk stranici i naveo da su dobili poziv za ročište o zaostavštini...- Danas smo dobili poziv na...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.