Opra roditeljima šestorki poklonila 250.000 dolara!

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opra roditeljima šestorki poklonila 250.000 dolara!

Američka TV voditeljka Opra Vinfri je poklonila kreditnu karticu lanca tržnih centara "Wal Mart" u vrednosti 250.000 dolara bračnom paru koji je nedavno dobio šestorke.

Opra Vinfri se nije zaustavila na vrednom poklonu u vrednosti od 250.000 dolara, već je bračnom paru priuštila i medeni mesec u Las Vegasu, iako su se venčali pre 11 godina.

Kejti Kurik je "nova Opra Vinfri"?! (VIDEO)

Rozono i Mia Mek Gi gostovali su u Oprinoj emisiji pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mia na svom Fejsbuk profilu objavila porodičnu fotografiju na kojoj su ona i suprug sa šestoro dece.

- Iako tokom dana promenimo oko 50 pelena i napravimo oko 30 flašica hrane, zahvalni smo na svojih šest malih čuda , rekli su Mia, koja sve svoje vreme posvećuje deci i Rozono, koji radi kao čistač tepiha.

Tokom dana Mii često neko priskoči u pomoć. Želja joj je da jednog dana deci pruži mogućnost da se dobro obrazuju i imaju normalnu porodicu. Mek Gijevi su u Oprinoj emisiji upoznali i Selin Dion koja ih je pozvala da dođu da čuju njen koncert u "Caesar's Palaceu". Tamo će par i uživati četiri dana u svom medenom mesecu.

(Blic)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na S media...






Povezane vesti

OD OPRE ŠESTORKAMA 250.000 DOLARA

Izvor: Kurir, 22.Feb.2011

ČIKAGO - Opra Vinfri, kraljica tok šoua, poklonila je 250.000 dolara bračnom paru koji je nedavno dobio šestorke. Ona će roditelje poslati i na medeni mesec u Las Vegas iako se par venčao pre 11 godina...Rozano i Mija gostovali su u Oprinoj emisiji pošto je Mija na svom "Fejsbuk" profilu objavila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.