Oluja bezobraznog oblika hara Australijom: Bolje ponesite ZAŠTITU

Izvor: Blic, 15.Feb.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja bezobraznog oblika hara Australijom: "Bolje ponesite ZAŠTITU"

Australijanac Niko Mikl je na svoj Fejsbuk profil postavio, hajde da kažemo, čudnu grafiku oluje koja se se kreće ka gradu Tuvumba u Kvinslendu.

Stanovnici ove oblasti u Australiji su se dobro zabavili prikazom, jer se na njemu vidi oluja koja je predstaljena u obliku muških genitalija.

Nikovi prijatelji nisu časili časa, već su odmah krenuli vrlo duhovitim komentarima da obasipaju njegov post. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Ala će da nas zakuca - napisao je jedan Fejsbuk prijatelj. - Bolje bi vam bilo da ponesete zaštitu - dodao je drugi i nasmejao Fejsbuk zajednicu, piše Dejli mejl.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oluja bezobraznog oblika hara Australijom: Bolje ponesite zaštitu!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2017, 00:23

Australijanac Niko Mikl je na svoj Fejsbuk profil postavio, hajde da kažemo, čudnu grafiku oluje koja se se kreće ka gradu Tuvumba u Kvinslendu...hurricane richard giving toowoomba a floggin pic.twitter.com/78zDPGwENw— Jess Wheeler (@wheelswordsmith) February 15, 2017..Nikovi prijatelji nisu časili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.