Oglasio se i Haradinaj o akciji Rosu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Haradinaj o akciji Rosu

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj oglasio se na Fejsbuku o aktivnostima Specijalne jedinice kosovske policije Rosu na severu KiM.

On je napisao da je ta akcija bila u potpunoj saglasnosti sa zakonom i da nije povezana sa bilo kojim političkim događajem. Haradinaj je pozvao građane, političke subjekte i gradonačelnike da doprinesu održavanju javnog mira.

"Danas je, po nalogu kosovskog specijalnog tužilaštva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na severu Kosova sprovedena policijska operacija hapšenja pojedinih osumnjičenih za ubistvo političara Olivera Ivanovića. Ova policijska akcija bila je u potpunoj saglasnosti sa zakonom, u skladu s naređenjem specijalnog tužilaštva, i ni na koji način nije povezana sa političkim dešavanjima. Uveravam sve građane sve građane da potezi Kosova neće nikada biti usmereni protiv bilo koje etničke ili političke grupe. Pozivam građane, političke subjekte, gradonačelnike, posebno one na severu i sve druge, da doprinesu održavanju i unapređenju javnog mira u službi mira i stabilnosti. Važno je da niko ne podpadne pod uticaj na razne dezinformacije.Održavanje reda i poštovanje zakona je u interesu svih na Kosovu", napisao je Haradinaj na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.