Novo oglašavanje Davora Dragičevića

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo oglašavanje Davora Dragičevića

Davor Dragičević, otac stradalog Davida Dragičevića ponovo se oglasio na Fejsbuku putem grupe "Pravda za Davida".

Dragičević se nalazi u bekstvu jer je za njim MUP Republiek Srpske raspisao poternicu.

- Iza saopštenja Burle i Čvoke jasno je da je u toku ko zna koja po redu likvidacija Davida Dragičevića! Samom današnjom sednicom VSTV-a to se potvrđuje. Dete ste mi ubili - poručio je Dragičević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
On je kazao da mu vlast u RS-u sprema zatvor i likvidaciju.

- Mir i dostojanstvo meni više nemaju ni svrhu, ni značenje u životu. Ja ću svojim putem, za mog Đakca do kraja. Istina - 'vrh MUP-a' stoji iza brutalnog ubistva Davida Dragičevića, tužioci Vrećo, Lepir, Bajić i Mitrović. Burle i Čvoka nose meni direktnu odgovornost - napisao je Dragičević.

Članovi Visokog sudskog i tužilačkog veća su na današnjoj sednici ove institucije raspravljali o dopisu člana Predsedništva BiH Željka Komšića, ne preciziravši o kakvom dopisu je reč.

Navodno se dopis odnosi na sastanak Željka Komšića s Davorom Dragičevićem i Murizom Memićem, održan 20. decembra 2018. godine, kada su mu očevi smrtno stradalih mladića prezentovali nezadovoljstvo radom pravosudnih oragana.

Član VSTV-a Goran Nezirović kazao je da bi trebalo da članovi raspravljaju o dopisu člana Predsedništva BiH Željka Komšića, pre nego što je praćenje tačke dnevnog reda isključeno za javnost.

Podsetimo, Željko Komšić je nakon sastanka izrazio podršku Davoru Dragičeviću i Murizu Memiću, najavivši da će uputiti pismo predsedniku VSTV-a BiH Milanu Tegeltiji.

Dragičević, koji se nalazi na nepoznatoj lokaciji, je kazao da ga jedino mogu ubiti i ništa više.

"Ja idem do kraja. Od ovih institucija moje dijete i ja nikad pravdu nećemo dobiti, ali dobit ću je ja, za tebe sine moj, za tebe dušo moja, ja idem do kraja".

"Pravda za Davida" demantovala da je Dragičević tražio azil

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.