Nordeus sakupio više od 22.000 evra za Petnicu

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2017, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nordeus sakupio više od 22.000 evra za Petnicu

Zahvaljujući podršci hiljada ljudi koji su pratili ovogodišnji Beogradski maraton putem lajv-strima na fejsbuk stranici kompanije Nordeus i zaposlenima u kompaniji, sakupljeno je više od 23.000 evra pomoći za unapređenje nauke u Srbiji.

Od toga, kompanija je obezbedila više od 16.000 evra, po jedan evro za svaku reakciju na lajv-strim, kao i oko 12.000 evra od samih Nordeusovih učesnika u maratonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
"Zaposleni u kompaniji Nordeus i sama kompanija su pokazali kako se kroz ovakav projekat može spojiti više korisnih stvari, i promocija sporta i zdravih stilova života, i humanitarnost, tj. društvena odgovornost, i promocija ulaganja u obrazovanje mladih koji su budućnost razvoja naše zemlje", izavio je Nikola Božić, programski direktor Istraživačke stanice Petnica.

Sva prikupljena sredstva biće upotrebljena za nabavku opreme koja je potrebna istraživačkoj stanici

Osnovan u Beogradu, Nordeus je nezavisni razvojni studio mobilnih igara i pionir u razvijanju cross-platform koncepta u kompetitivnom mobilnom gejmingu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.