Ninu Badrić: Izbacio me jer neću da se slikam gola

Izvor: Poznati.info, 18.Apr.2013, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninu Badrić: Izbacio me jer neću da se slikam gola

Fotograf je tražio od mene da se obnažim i pokažem grudi i noge, zapravo da mu poziram u kratkoj mokroj majici ispred plasta sena i nisam na to pristala, napisala je na Fejsbuku pevačica

Pevačica Nina Badrić na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici podelila je sa fanovima neprijatno iskustvo koje je doživela sa jednim uglednim fotografom.

Prisetivši se svađe sa jednim uglednim >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << fotografom, Nina je ispirčala kako je bila izbačena iz studija kada je odbila da prati njegovu viziju i slika se u mokroj majici ispred plasta sena.

”I danas se sećam svađe s jednim uglednim fotografom. Saradnja s njim je tada bila čast svakome, jer je značila da postajete zvezda. Tražio je od mene da se obnažim i pokažem grudi i noge, zapravo da mu poziram u kratkoj mokroj majici ispred plasta sena. Nisam na to pristala, a on me izbacio iz svog studija rečima: “Od tebe nikada neće biti ništa! Nikada nećeš uspeti! Pevačica mora frajerima golicati maštu, na kaj se ti furaš, zakopčana do grla?’

“Mene nije zanimala slava, nego muzika. Ja sam verovala u sebe i u to da će se ipak stvari okrenuti jednom i u moju korist. Da sam pristala na to, izdala bih samu sebe zbog komadića slave”, napisala je Nina.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.