Navijači Vojvodine dolaze u Humsku sa 67 autobusa

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Maj.2013, 02:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Vojvodine dolaze u Humsku sa 67 autobusa

Do juče je među navijačima Vojvodine planulo 4.500 ulaznica, a u Novom Sadu i okolini rezervisana su mesta u 67 autobusa.
(FOTO: Fejsbuk Firma)
Očekujemo da se trend velikog interesovanja među našim pristalicama nastavi i u toku dana, tako da se, računajući i one koji će u Beograd krenuti sopstvenim prevozom, procenjuje da će u finalu Vojvodina imati podršku oko 7.000 navijača – kaže sekretar Aleksandar Vlaškalić.
Autobuski konvoj za Beograd kreće u 16,00 ispred južne tribine „Karađorđa“. Obezbeđena su policijska pratnja, kola hitne pomoći, hostese i redari u svakom autobusu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za Beograd, za Beograd!

Izvor: Mondo, 08.Maj.2013

U sredu popodne očekuje se invazija navijača Vojvodine na stadion Partizana. Iz Novog Sada za Beograda sprema se 87 autobusa i 11.000 Firmaša...Novi Sad je na nogama i sprema se na put....Vojvodina će večeras pokušati da stigne do prvog trofeja u Kupu Srbije i tako, pored Partizana i Crvene zvezde,...

Nastavak na Mondo...

(FOTO) Kup groznica: Jagodinci i novosađani opsedaju Beograd

Izvor: Press, 08.Maj.2013

Navijački karavan Jagodinaca prati i jedan autobus sa policijom, nekoliko policijskih automobila, kao i kola Službe hitne pomoći iz Jagodine. Njima je ulaznice i prevoz obezbedio klub... Rukovodioci Jagodine očekuju da će ih u Beogradu dočekati još oko 3.000 Jagodinaca, koji žive, rade ili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.