Natalija Trivić preuzela dužnost direktora Aerodroma RS

Izvor: Capital.ba, 25.Apr.2023, 16:47

Natalija Trivić preuzela dužnost direktora Aerodroma RS

BANJALUKA – Natalija Trivić zvanično je od danas novi vršilac dužnosti direktora Aerodroma Republike Srpske (Aerodrom Banjaluka) i na tom mjestu zamijeniće dosadašnjeg direktora Milana Račića. FOTO: Facebook Trivićevu je na to mjesto imenovao Nadzorni odbor Aerodroma Republike Srpske koji je danas imao redovnu sjednicu, saznaje Mondo. Inženjer saobraćaja Milan Račić (SNSD) je na mjestu direktora bio od aprila 2019. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Trivićeva je kadar stranke Ujedinjena Srpska, a od 2018. do 2022. godine bila je ministar prosvjete i kulture u Vladi Republike Srpske. Trivićeva ima diplomu novinara sa Univerziteta u Banjaluci, a na Fakultetu dramskih umjetnosti (FDU) u Beogradu magistrirala je produkciju dramskih umjetnosti. Mondo Чланак Natalija Trivić preuzela dužnost direktora Aerodroma RS се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Trivić: Poboljšaćemo usluge na zadovoljstvo naših putnika

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2023, 15:41

BANJALUKA - Natalija Trivić, novoimenovani v.d. generalnog direktora "Aerodroma Republike Srpske", rekla je da će zajedno sa saradnicima nastaviti trend povećanja saobraćaja i broja putnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.