Naslednici kralja popo duguju 702 miliona dolara!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslednici kralja popo duguju 702 miliona dolara!

Imovina Majkla Džeksona našla se na udaru poreznika zbog - prevare! Kako trenutno stoje stvari, zaostavština kralja popa biće skraćena za celih 700 miliona dolara!

Na osnovu dokumenata koje je objavio "Los Anđeles tajms", nakon Džeksonove smrti naslednici i izvršioci testamenta prijavili su da njegova imovina vredi svega sedam miliona dolara. Poreznici su se bacili na posao i počeli da proveravaju stanje. Ispostavilo se imovina vredi 1,125 milijardi dolara, te da će, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << što po osnovu poreza, a što zbog globe, morati da plate čitavih 702 miliona! Oni su na na ime poreza dugovali 505 miliona, na šta je dodata kazna od 40 odsto, čime se dolazi do sume od 702 miliona, koju će morati da plate Džeksonova porodica, advokat Džon Branko i računovođa Džon Meklejn, koji su pokušali da prevare državu, pošto su četiri godine od njegove smrti prijavljivali nerealnu svotu.

Otkriveno je da je Džeksonov udeo u zaradi od njegovih i pesama "Bitlsa", na koje takođe polažu prava, procenjena na nula dolara, a da je tačan iznos 469 miliona. Razne nekrertnine procenjene su na svega 2,2, a stvarna vrednost im je 60,6 miliona dolara. Tu su i razni Majklovi snimci, čija vrednost je prijavljena na svega 11,2, a u stvari vrede 45,5 miliona.

Najdeblji kraj mogla bi da izvuku deca Majkla Džeksona. Naime, ukoliko poreznici naplate sva dugovanja sa kamatama i kaznama, postoji reealna opasnost da im ne ostane ni kamen na kamenu, procenjuju američki mediji.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Farma

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džastin Biber hoće decu s novom devojkom

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014

Katarina Gazda, koja ima 17 godina, bavi se pevanjem i plesom i već planira da zasnuje porodicu sa Džastinom Biberom..Problematični pevač Džastin Biber je konačno rešio da se malo smiri, a u tome mu pomaže njegova nova devojka, Ketrin Gazda. Naime, njih dvoje su već bili u vezi, ali ga je Katarina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.