Naivnim turistima deru kožu, evo čega su se setili

Izvor: B92, 11.Avg.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naivnim turistima deru kožu, evo čega su se setili

Broj turista na hrvatskoj obali prema poslednjim zvaničnim podacima ruši rekorde, a Dalmatinci su odlučili iskoristiti priliku za dodatnu zaradu.

Najpre su podivljale cene najma apartmana, potom su dućani digli cene, a sad su na red došle i dodatne "usluge".

Na popularnoj stranici "Dnevna doza prosečnog Dalmatinca" na Fejsbuku osvanula je fotografija s Visa koja pokazuje da se posebno naplaćuje čak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i parking-mesto u hladu.

Parking-mesto za šest sati koštaće vas 20 kuna, ali ako želite ono u hladu, moraćete izdvojiti deset kuna više. Ako pak morate parkirati pola dana, to će vas koštati 30 kuna, odnosno 50 ako je u hladu.

Iako je očito reč o sposobnom biznismenu, engleski mu je manjkav, pa je reč "shadow" tu napisana pogrešno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRODAVCI SENKI Na hrvatskom primorju deru kožu, a evo čega su se JOŠ SETILI (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Avg.2017

Broj turista na hrvatskoj obali prema poslednjim zvaničnim podacima ruši rekorde, a Dalmatinci su odlučili iskoristiti priliku za dodatnu zaradu...Najpre su podivljale cene iznajmljivanja apartmana, zatim su prodavnice podigle cene, a sad su na red došle i dodatne "usluge"...Na popularnoj stranici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.