NEHUMANI SELFI: Tinejdžeri se slikaju sa beskućnicima!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEHUMANI SELFI: Tinejdžeri se slikaju sa beskućnicima!

Mladi poziraju ispred beskućnika sa ironičnim osmehom, raznim grimasama na licu ili podignutim palcem na gore

Poslednja verzija trenda "selfi" je možda sa najmanje ukusa do sada -  slikanje sa beskućnicima. Veliki broj mladih ljudi počeo je da prati najnoviji selfi trend - poziranje sa beskućnicima, obično bez njihovog znanja.

Počinioci ovih bezosećajnih i nehumanih slika su uglavnom tinejdžeri, koji gotovo uvek izgledaju neprirodno zadovoljni sobom.

zoom

Ljudi koji prave ovakve slike poziraju ispred beskućnika sa ironičnim osmehom, raznim grimasama na licu ili podignutim palcem na gore.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bili su besni kad su dobili kaznu za parking, ali...

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014

Peter je obučen kao radnik parking servisa i kažnjava vozače koji su u blizini da bi ih iznervirao..Komičar Sem Peter odlučio je da obraduje, ali malo se i našali sa vozačima. Postavio im je kazne za parkiranje, a kada su je otvorili, unutra ih je čekalo iznenađenje...Na snimku koji je objavio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.