NAJVEĆA PROMENA STIGLA NA INSTAGRAM: Ovom opcijom ugroziće i Fejsbuk! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA PROMENA STIGLA NA INSTAGRAM: Ovom opcijom ugroziće i Fejsbuk! (VIDEO)

Izgleda moćno!

Najveća promena na Instagramu konačno je stigla, a ogleda se u tome što korisnici sada mogu da lajvstrimuju, tj. da uživo prenose video snimke i preko i na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Za sada je nova opcija dostupna samo stanovnicima Amerike, ali će u narednim nedeljama biti dostupna svima. Živi video snimci će sa Instagrama nestati odmah pošto se strimovanje završi.

Kada korisnik kojeg pratite emituje živi snimak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojaviće se ikonica u "stories" području koje se nalazi u vrhu aplikacije, a neki korisnici će dobijati i notifikacije da je "lajv" počeo. Ovo je najveća promena na Instagramu u ovoj godini.

Da podsetimo, i Fejsbuk je nedavno uveo sličnu opciju, pod nazivom "Facebook live".

Pročitajte i:
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.