Mustafa: Želimo sporazum o nekom pitanju 29. juna

Izvor: RTS, 24.Jun.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa: Želimo sporazum o nekom pitanju 29. juna

Kosovski premijer Isa Mustafa kaže da su razgovori sa delegacijom Srbije u Briselu bili naporni i dinamični, i da postoji opredeljenje da se na sledećem sastanku, 29. juna, postigne sporazum o nekim od pitanja.
Na mnogim temama koje su tretirane dugo su radili naši stručnjaci koji sa punom odgovornošću pokrivaju svoje oblasti, napisao je Isa Mustafa na svom Fejsbuk profilu, prenosi Beta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Postoji opredeljenje svih da rešavamo probleme koji nas drže taocima tokom svih ovih godina posle rata i da se vratimo našoj razvojnoj i integrativnoj perspektivi", naveo je Mustafa.
Ukazuje da će se razgovori nastaviti 29. juna, posle posla koji će stručnjaci imati na razjašnjavanju zakonskih, ustavnih i mnogih drugih otvorenih pitanja.
"Mi ćemo činiti napore da zaokružimo neke od sporazuma o nekim kapitalnim pitanjima", napisao je kosovski premijer.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić i Mustafa, uz posredovanje visoke predstavnice EU Federike Mogerini, razgovarali su juče u Briselu o formiranju Zajednice srpskih opština, energetici, telekomunikacijama i slobodi kretanja na mostu u Mitrovici.
Dogovori nisu postiguti, ali su sve strane navele da je došlo do napretka u nekim oblastima.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Naporni razgovori, želimo da postignemo sporazum"

Izvor: B92, 24.Jun.2015

Premijer Kosova Isa Mustafa izjavio je da su razgovori sa delegacijom Srbije u Briselu bili naporni i dinamični...On je dodao da postoji opredeljenje da se na sledećem sastanku, 29. juna, postigne sporazum o nekim od pitanja..."Na mnogim temama koje su tretirane dugo su radili naši stručnjaci koji...

Nastavak na B92...

Mustafa: Želimo da 29. juna postignemo sporazum o nekom pitanju

Izvor: Blic, 24.Jun.2015

Premijer Kosova Isa Mustafa izjavio je danas da su razgovori sa delegacijom Srbije u Briselu bili naporni i dinamični, i da postoji opredeljenje da se na sledećem sastanku, 29. juna, postigne sporazum o nekim od pitanja..."Na mnogim temama koje su tretirane dugo su radili naši stručnjaci koji sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.