Ministru Srbinu u Hrvatskoj vladi prete streljanjem

Izvor: Studio B, 30.Dec.2013, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministru Srbinu u Hrvatskoj vladi prete streljanjem

Grupa koja nosi naziv "Peticija za streljanje Željka Jovanovića-Jove", hrvatskog ministra nauke, obrazovanja i sporta, pojavila se na Fejsbuku.

Jovanović je riječkom Novom listu rekao da policiji zasad nije prijavio nikoga, ali je na svom Fejsbuk profilu napisao da ga je na postojanje 'bolesne grupe' upozorio jedan prijatelj.

'Ja jesam lekar, ali za članove te grupe ipak je nadležan subspecijalista. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Poznajem nekoliko vrsnih psihijatara i rado ću im preporučiti nekog od njih. Neka me slobodno kontaktiraju preko Fejsbuka. Možda ću da osnujem i Fejsbuk grupu za pomoć toj ekipi!', izjavio je Jovanović.

Grupu "za streljanje Željka Jovanovića-Jove" promoviše osoba koja se predstavlja kao Dinko Peličević, koji navodi i da će preki sud biti povučen ako ministar da ostavku i nastavi da živi po Božjim zapovestima.

Policija je nedavno privela jednog korisnika Fejsbuka zbog vređanja i pretnji Jovanoviću.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.