Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Mar.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mekdonalds" nudi posao za 70 mladih u Banjaluci

Restoran svjetski poznatog lanca brze hrane "Mekdonalds" posredstvom Zavoda za Zapošljavanje Banjaluka raspisao je konkurs za prijem 70 radnika (SSS, MŠS, VSS) do 28 godina starosti. Svi zainteresovani moraju doći u Centar za Informisanje, Savjetovanje i Obuku Banjaluka (https://www.facebook.com/pages/Centar-za-Informisanje-Savjetovanje-i-Obuku-Banja-Luka/226995234014440) (u suterenu Zavoda), registrovati se i predati svoju biografiju najkasnije do kraja marta. Za sve one koji nemaju biografiju, CISO Centar je obezbjedio besplatnu obuku iz oblasti pisanja CV-a i razgovora sa poslodavcem. "Mekdonalds" u Banjaluci trebao bi uskoro da bude otvoren u Gospodskoj ulici, tačnije u prostoru gdje je trenutno prodavnica obuće "Bonel". (BLLIVE)  

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

»Mekdonalds« traži 70 radnika u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2012

BANJALUKA - "Mekdonalds", restoran svjetski poznatog lanca brze hrane, posredstvom banjalučke filijale Zavoda za zapošljavanje RS, u petak je raspisao konkurs za prijem 70 radnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.