Malena Belmina Ibrišević izgubila bitku za život

Izvor: NaDlanu.com, 15.Okt.2013, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malena Belmina Ibrišević izgubila bitku za život

Malu Belminu Ibrišević, čija je sudbina pre nekoliko meseci digla na noge celu BiH, isključiće danas ili sutra s aparata koji su je držali u životu na intenzivnoj nezi klinike u nemačkom Tibingenu.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, maloj Belmini su skroz otkazala pluća i lekari su uz saglasnost porodice odlučili da isključe aparate tokom dana ili sutra.Ovu informaciju objavila je i njena majka na Fejsbuk stranici i zamolila sve ljude da im pomognu u prikupljanju novca za >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << transport tela male Belmine u BiH. Potrebno im je 2.500 eura. Podsetimo, Belmini je po rođenju bilo dijagnostikovano teško imunološko oboljenje i trebalo je da ode na presađivanje koštane srži u Nemačku, ali je, pošto nije imala pasoš, morala da čeka. U bolnicu u Nemačkoj je stigla 13. juna.Transplanatacija koštane srži je izvršena malo potom i Belminino stanje se popravilo. Međutim, usledile su komplikacije i 14 dana nakon operacije devojčica je vraćena na intenzivnu njegu. Borba malog anđela trajala je sedam meseci. Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.