Majka ostavila šokantno pismo i nestala sa sinom

Izvor: Mondo, 06.Jul.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ostavila šokantno pismo i nestala sa sinom

Hrvatska policija traga za Ivanom Fogadić i njenim petogodišnjim sinom nakon što je na Facebooku napisala poruku u kojoj asocira da će dići ruku na sebe i dete.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Dvadesetosmogodišnja Ivana napisala je u oproštajnom pismu na svom Facebook profilu da su nesređeni odnosi sa suprugom razlog zašto će da digne ruku na sebe i sina.

Majka i dečak nestali su protekle noći kada su automobilom napustili kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u čakovečkom naselju Totovcu. Njen muž je rekao da ne zna razlog za ovakav postupak supruge.

U međimurskoj policiji kažu da je poruka shvaćena ozbiljno, te da su u potragu uključene sve raspoložive snage, među kojima i pripadnici Gorske službe spasavanja, preneli su hrvatski mediji.

Policija je danas pre podne pretraživala više područja uz reku Dravu, a posle podne su se preselili nizvodno oko naselja Orehovica i derivacijskog kanala Hidroelektrane Čakovec.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.