Lančani sudar na auto-putu u Indiji, ima povređenih VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2022, 16:43

Lančani sudar na auto-putu u Indiji, ima povređenih VIDEO

Najmanje 30 ljudi povređeno je u lančanom sudaru 48 vozila na auto-putu u Indiji.

Lančani sudar je, prema navodima lokalnih medija, izazvao vozač kamiona cisterne koji je na nizbrdici u blizini mosta izgubio kontrolu nad vozilom zbog, kako se pretpostavlja, problema sa kočnicama.

Zvaničnik policije je izjavio da su 24 vozila pretrpela veliku štetu.

Policija traga za vozačem kamiona koji je u bekstvu.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Autobus sleteo s puta kod Rače; ima više povređenih

Izvor: B92, 21.Nov.2022

Kragujevac -- Više osoba je povređeno u autobusu s radnicima koji je sleteo s puta u mestu Veliko Krčmare kod Rače, rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi...Kako je navedeno, autobus je oko 13:30 časova sleteo na prošireni deo puta i nije se prevrnuo...Povređeni su prevezeni u Univerzitetski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.