Kristen Stjuart strahuje da će je neko ubiti

Izvor: Poznati.info, 13.Okt.2012, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristen Stjuart strahuje da će je neko ubiti

Holivudsku glumicu Kristen Stjuart je obuzela paranoja da će je neko ubiti. Zvezda smatra da danas putem društvenih mreža svi mogu da saznaju gde se ko nalazi i da je to idealan način da te neko pronađe i ubije.

- U današnje vreme svi su na Fejsbuku i Tviteru. Jednom će me neko ubiti zbog toga. Ja ili neko drugi otkriće moju lokaciju i tako će >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << me taj koji želi da me ubije pronaći – rekla je Kristen Stjuart.

Poznata glumica je dodala da su društvene mreže u isto vreme zastrašujuće, ali i korisne.

- Jednostavno je zastrašujuće. Te društvene mreže razotkrivaju ljude, ali u isto vreme su i korisne – kaže glumica.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Paranoična Kristen Stewart boji se da će je ubiti!

Izvor: Tracara.com, 14.Okt.2012, 11:20

Zbog 'Facebook' i 'Twittera' strahuje za život Zvezda Twilight sage, glumica Kristin Stewart, boji se za svoj život zbog društvenih mreža, budući da zbog njih svi sve vreme mogu da znaju gde se ko nalazi.U isečku iz elektronske knjige Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner — In Their...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.